Welkom op ennuanders

Waarom ennuanders.nl 

Ennuanders.nl is een blog en onderneming over de durf in je leven om het anders te doen. Onzekerheid heeft in mijn leven een grote rol gespeeld waarin ik veel kansen niet heb durven pakken en gekke bokkesprongen gemaakt hebt. 
In dit blog neem ik jullie mee in mijn hoogte en diepte punten van het leven en hoe ik hiermee omga een soort persoonlijk dagboek wat ik met jullie durf te delen.  Het doel van de blog is om jullie te inspireren zodat je na het lezen van mijn blog denkt JA :  Ennuanders !  Schrijf je dus ook vooral in voor de nieuwsbrief dan mis je nooit een belangrijke update.

Om jou te helpen het nu anders aan te pakken zullen er in de toekomst producten worden ontworpen en verkocht. Hierbij kun je denken aan items die je leven makkelijker, leuker en positiever maken. Je motiveren iets nieuws te doen en je een stapje verder helpen. Nu inspireer ik jou in mijn blog vooral door je mee te nemen in alles waar ik mee bezig en de emoties waar ik door heen ga en geef ik tips om jezelf daarvan te beschermen of gewoon om je leven een stukje positiever te maken.

Elke maand op de 1e van de maand verschijnt er een blog online, daarnaast kun je alvast een sneakpreview zien van waar ik mee bezig ben op mijn Instagram pagina. Een droom is om in de toekomst mijn volgers te kunnen voorzien van een vlog (maar voor nu ben ik daar nog iets te onzeker voor) Ik neem je mee op reis door mijn hoofd en door Nederland nou vooruit ook daarbuiten als ik een keer op vakantie ben ;) Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan wordt je op de hoogte gehouden en volg mij op sociale media en neem vooral een kijkje op de website. Voor vragen/opmerkingen etc ben ik bereikbaar via het contactformulier.

Wil jij mij en mijn bedrijf steunen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, deel de website en of koop een mooi product in de webshop.  Ben je zelfs ondernemer en of wil je dit graag worden en ben je op zoek naar een vormgever? Heb je een communicatieplan nodig, hulp bij de huisstijl en het ontwerpen van een leuk simpel logo. Benader mij via het contactformulier en we kijken wat ik voor u kan betekenen. Werk van mij kunt u binnen kort hier bekijken. 

Wilt u zien wie de persoon achter de site www.ennuanders.nl is klik dan hier.